Tilbud

iPhone 8 Plus Skærmbeskyttelse Sort

249,00 DKK 149,40 DKK

-40%

Skræddersyet – skærmbeskyttelse til iPhone 8 Plus Sort
Silicate Glass – Op til 200% stærkere*
Perfect Fit – Fullscreen skærmbeskyttelse der dækker kant til kant!
Fuld beskyttelse – Beskytter telefonens skærm mod ridser, slag og tab!
✓ Bedst i test – DK’s måske bedste skærmbeskyttelse!

Hurtig, nem og boblefri montering af skærmbeskyttelse i Premium Quality, som kun er 0.33mm tyndt, men ultra stærkt! Med PanzerScreen skærmbeskyttelse får du en klarhed på hele 99% og et skærmbeskyttelse der dækker 100% af skærmen kant-kant. skærmbeskyttelseset er lavet i Silicate Glass, som er op til 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse.

Køb iPhone 8 Plus skærmbeskyttelse Hvid her

Beskrivelse

iPhone 8 Plus PanserGlas Sort
Her kan du købe dit iPhone 8 Plus PanserGlas. Panserglasset er fullscreen 3D PanserGlas hvilket betyder det dækker 100% af skærmen og slutter tæt til dets kanter. Det giver derved skærmbeskyttelse langs hele skærmens flade samt kanter. Det betyder du får fuld beskyttelse af telefonen. Den splinternye supertelefon fra Apple har den nyeste teknologi indeni. Så hvorfor ikke lade den være ligeså pæn uden på, så længe som muligt?
iPhone 8 Plus PanserGlas er fremstillet i 9 gange hærdet glas og er op til 200 gange stærkere end det almindelige glas. Det betyder også at vores PanserGlas har en helt fantastisk robusthed. Vores skærmbeskyttelse er lavet i en helt fantastisk kvalitet, så du får endnu mere for pengene.
Materialet bag iPhone 8 Plus PanserGlas
iPhone 8 Plus PanserGlas er fremstille i tempereret hærdet glas er den mest stødabsorberende form for glas. Det vil ikke splintre, som man kender det fra almindeligt glas. Det gør at din telefon får en langt større robusthed. Dermed vil den have større sandsynlighed for at overleve tab eller fald fra et bord. Panserglas til iPhone 8 Plus er også udstyret med en meget tynd silikonebelægning på den ene side. Det er blandt andet den, der gør panserglasset så let at montere.
Den vil helt ad sig selv klæbe sig til din Apple Iphone skærm, så panserglasset sidder helt tæt. Der vil ikke kunne trække skidt eller støv ind under glasset. På den måde vil din telefonskærm ikke kunne blive ridset, eller på anden måde mærket af brugen af panserglas til Iphone. Glasset (der i øvrigt er 9 gange stærkere end selve Iphone skærmen) har hårdføre egenskaber, og en fedtafvisende overflade, og det er der, at vi hos
Den optimale skærmbeskyttelse – PanserGlas iPhone 8 Plus

PanserGlas til iPhone 8 Plus er et must-have for en ejer der ikke vil gå rundt med en ridset eller ødelagt skærm til sin telefon. PanserGlas til iPhone 8 Plus fås i farverne hvid og sort. PanserGlasset har en farvet ramme i samme tone som original glasset, og da det dækker skærmen 100% er dette en nødvendighed. Kanterne på et 3D PanserGlas er desuden ekstra forstærket med en silikone kant, da det nemlig kurver med skærmen i siderne. Så med dette PanserGlas får du absolute den bedste skærmbeskyttelse af din iPhone 8 Plus uden, at gå på kompromis med det flotte og stilrene design, iPhonen er skabt med!
PanserGlas iPhone 8+
Hvis du også ønsker en optimal og stilren beskyttelse af bagcoveret og siderne på telefonen anbefaler vi vores TPU-Cover til iPhone 8 Plus. Dette er gennemsigtigt, lækkert blødt og ødelægger ikke det flotte design iPhone 8 Plus er skabt med. Er du derimod til et lækkert, flot og stilrent flip-cover har vi også disse i sort læder – Med et flip cover beskytter du din iPhone hele vejen rundt, og den er dermed fuldstændigt beskyttet mod tab, ridser og slag.
Egenskaber
→ Silicate Glass
→ Fullscreen – edge to edge PanserGlas
→ 0,33mm ultra tyndt
→ Ridse resistent
→ Shock Absorberende
→ Klarhed på 99%
→ Hurtig, nem og boblefri installation

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

iphone 8 plus skærmbeskyttelse sort
iPhone 8 Plus Skærmbeskyttelse Sort
249,00 DKK 149,40 DKK Tilføj til kurv