Tilbud

iPhone 8 Skærmbeskyttelse Sort

249,00 DKK 149,40 DKK

-40%

Skræddersyet – skærmbeskyttelse til iPhone 8 Sort (Passer også til iPhone 7 Sort)
Silicate Glass – Op til 200% stærkere*
Perfect Fit – Fullscreen skærmbeskyttelse der dækker kant til kant!
Fuld beskyttelse – Beskytter telefonens skærm mod ridser, slag og tab!
✓ Bedst i test – DK’s måske bedste skærmbeskyttelse!

Hurtig, nem og boblefri montering af skærmbeskyttelse i Premium Quality, som kun er 0.33mm tyndt, men ultra stærkt! Med PanzerScreen skærmbeskyttelse får du en klarhed på hele 99% og et skærmbeskyttelse der dækker 100% af skærmen kant-kant. skærmbeskyttelseset er lavet i Silicate Glass, som er op til 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse.

Køb iPhone 8 skærmbeskyttelse Hvid her

Beskrivelse

iPhone 8 PanserGlas Sort
Find et iPhone 8 3D PanserGlas i sublim kvalitet her på siden. Når man investerer i en ny og dyr smartphone – hvad end det er en iPhone eller Samsung – vil der altid være en chance for, at man kommer til at ødelægge skærmen på den af den ene eller anden årsag. Det kan eksempelvis være, at man kommer til at tabe den ud af hånden, eller at den falder ud af tasken, når man er på farten.
Sådan vil det altid være, og såfremt du er heldig, vil dit nye køb blot få en lille ridse i skærmen, men i og med at disse telefoner er så skrøbelige, vil du i de fleste tilfælde ende med en totalsmadret smartphone.
Dog kan vi her hos PanzerScreen.dk heldigvis hjælpe dig med skærmbeskyttelse til iPhone 8, da vores panserglas har netop det ene formål at beskytte din nye iPhone mod bl.a. skrammer og ridser, så du altid er sikret en flot skærm.
PanserGlas iPhone 8 – Dækker HELE skærmen!

Har du eksempelvis netop investeret i en ny iPhone 8, er du naturligvis interesseret i at beskytte den mest muligt mod en ødelagt skærm, og det kan du gøre ved køb af vores 3D-panserglas.
Dette er uden tvivl den bedste løsning, hvis du ønsker at give din iPhone den bedste skærmbeskyttelse, og ved køb af denne kan du være helt sikker på, at din brugeroplevelse stadig bevares, så du nærmest ikke bemærker, at der er monteret et panserglas på din smartphone. Når du vælger 3D-panserglas betyder det helt konkret, at 100% af skærmen er dækket, og det vil altså også sige kurverne, så du altid er garanteret optimal beskyttelse.
Ligeledes har vi også covers til iPhones – både et gennemsigtigt TPU cover samt et iPhone 8 flipcover. Med et cover til din iPhone beskytter du, foruden din skærm, også smartphonens bagcover og kanter mod større skader og trælse skrammer.

✓ Bedste PanserGlas iPhone 8 » PanzerScreen

Når du køber et produkt her hos PanzerScreen.dk – hvad end det er et beskyttelsescover eller et panserglas – kan du være sikker på, at du får en yderst høj kvalitet, da vi stiller utroligt høje krav til samtlige af vores leverandører. Herudover opdaterer vi vores sortiment løbende, så du altid vil være i stand til at finde de nyeste produkter lige her på siden – og så til en fordelagtig pris naturligvis.
Egenskaber
→ Silicate Glass
→ Fullscreen – edge to edge PanserGlas
→ 0,33mm ultra tyndt
→ Ridse resistent
→ Shock Absorberende
→ Klarhed på 99%
→ Hurtig, nem og boblefri installation
Se hvordan du monterer dit iPhone 8 Panserglas

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

iphone 8 skærmbeskyttelse sort
iPhone 8 Skærmbeskyttelse Sort
249,00 DKK 149,40 DKK Tilføj til kurv