iPhone XS Skærmbeskyttelse

249,00 DKK

Beskrivelse

iPhone XS PanserGlas
Sørg for at den mest skrøbelige del på din iPhone XS er godt beskyttet med et iPhone XS PanserGlas. Dette ultratynde og lette PanserGlas er med sin hårdhed den bedste beskyttelse på markedet. iPhone XS PanserGlasset er transparent og vil ikke være noget, du synligt bemærker på din telefon.
Med et iPhone XS PanserGlas holder du din nye iPhone XS beskyttet mod ridser, slag og tab, der oftest opstår i dagligdagen ved almindelig brug af sin telefon. Det kan være super irriterende at have fået sig en ny og flot telefon som en iPhone XS, hvorefter der ikke går længe, også er skærmen fuld af ridser. I værste fald kan alle disse mange ridser også ende med en ødelagt skærm. Dermed er hverken udseendet og funktionen af din iPhone XS, som da du købte den.
En god investering med PanserGlas til iPhone XS
Det er med at få investeret i et iPhone XS PanserGlas, før uheldet er ude. Uheld der kan betyde ridser i skærmen eller måske en ødelagt skærm, som kan være en dyr omgang at få lavet. Du finder hurtigt ud af, hvor god en investering et PanserGlas kan være for dig både praktisk og økonomisk.
PanserGlas iPhone XS – Valget er dit!
Dette iPhone XS PanserGlas er udviklet specielt til din iPhone XS. Det betyder, at PanserGlasset passer 100% fra kant til kant. Dermed giver det din telefon den absolut bedste beskyttelse. Foruden din telefon er godt beskyttet, har iPhone XS PanserGlaset også en overflade, der sikre, at du ikke får fedtede fingre på din skærm. Samtidig er skærmen super let at rense. Er du i tvivl om monteringen af dit iPhone XS PanserGlas? Så har vi udarbejdet en nem og overskuelig guide til dig. Så får du med sikkerhed monteret dit PanserGlas korrekt.

Egenskaber

→ Silicate Glass
→ Fullscreen – edge to edge PanserGlas
→ 0,33mm ultra tyndt
→ Klarhed på 99%

→ Ultimativ beskyttelse
→ Ridse resistent
→ Shock Absorberende
→ Hurtig, nem og boblefri installation

#section_544511689 {
padding-top: 30px;
padding-bottom: 30px;
}

Se også vores iPhone XS 360 beskyttelsescover og iPhone XS TPU Cover

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Pladsholder
iPhone XS Skærmbeskyttelse
249,00 DKK Tilføj til kurv