iPhone X Skærmbeskyttelse Sort

249,00 DKK

Beskrivelse

iPhone X PanserGlas Sort
Køb dit iPhone X PanserGlas lige her. Med et PanserGlas får du stødabsorberende skærmbeskyttelse til din iPhone X. Så er den splinternye iPhone X ude på markedet, og hvis du er den heldige ejer af denne telefon, så synes vi du skal investere i et PanserGlad for bedre beskyttelse. Med et af vores PanserGlas har du muligheden for at beskytte din telefon mod ridser, skrammer og slag.
Hos PanzerScreen har vi gjort det til vores mission at levere den bedste beskyttelse til danskernes digitale enheder. Det betyder at du kan finde at hav af forskellige covers og PanserGlas, som passer perfekt til din mobil – det gælder selvfølgelig også til din iPhone X.
Vores PanserGlas er fremstillet i den absolut bedste kvalitet, så du er sikret optimal beskyttelse af telefonens skærm. Med PanserGlasset er du sikret mod hverdagens slitage – uden at gå på kompromis med det fantastiske og unikke design.

PanserGlas iPhone X – Fremstilling og information om beskyttelsesglas

iPhone X PanserGlas findes i mange forskellige varianter. Der er flere grunde til, at du bør vælge netop et beskyttelsesglas fra Panzerscreen.dk. Vores egenudviklede PanserGlas er fremstillet i tempereret hærdet glas. Det er en kemisk proces, der sammensætter flere lag af glas. Det sikrer, at glasset ikke splintres, som man ellers forestiller sig med glas, når man taber det.
PanserGlas fremstillet i tempereret, hærdet glas giver, på grund af de mange lag glas, den bedste stødabsorberende effekt. Det er derfor man bruger netop denne produktionsform til fremstillingen af PanserGlas. Det er jo netop stød, man gerne vil beskytte telefonens egen skærm imod, med henblik på at undgå brud på skærmen.
Du kan læse meget mere om verdens måske bedste PanserGlas i vores artikel.
Optimal skærmbeskyttelse af iPhone X
PanserGlas til iPhone X har i øvrigt en fedtafvisende overflade. Du beskytter altså ikke blot din iPhone X mod stød og ridser. Nej du er også fuldstændig fri for fedtede fingeraftryk på skærmen. Glasset er specialfremstillet til din mobil, så du får et produkt der er perfekt tilpasset telefonens design og udskæringer. Vi garanterer at PaserGlasset tilgodeser telefonens funktioner, som eksempelvis frontkamera og højtalere. Derudover vil PanserGlasset ikke have påvirkning på touchskærmens touchsensitivitet eller trygfølsomhed.
Tag et kig på vores udvalg af Covers til iPhone X, hvis du ønsker at passe endnu bedre på din iPhone X. Det kan gøre en stor forskel. Vi har covers, der ligesom PanserGlas, fremstår meget neutrale, og nærmest usynlige på telefonen. Så overvej om du ikke skulle tilkøbe et cover fra PanzerScreen.dk, og give din iPhone X helt optimal beskyttelse. Så har du i hvert fald, gjort hvad du kan, for at forlænge levetiden på din iPhone X.
Egenskaber
→ Silicate Glass
→ Fullscreen – edge to edge PanserGlas
→ 0,33mm ultra tyndt
→ Ridse resistent
→ Shock Absorberende
→ Klarhed på 99%
→ Hurtig, nem og boblefri installation

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Pladsholder
iPhone X Skærmbeskyttelse Sort
249,00 DKK Tilføj til kurv