Indkøbskurv

No products in the cart.

iPad Pro 2018 Screen Protection

Passer til iPad Pro 12.9 (2018) – (2020) – (2021)

Beskrivelse

iPad Pro 2018 Screen Protection

iPad Pro 2018 Screen Protection giver din iPad Pro 12.9 2018 den ultimative skærmbeskyttelse, så du kan gå hverdagen igennem uden at bekymre dig om skrammer og ridser på din skærm under brugen. Vi har sørget for det absolut bedste skærmbeskyttelse på markedet, og iPad Pro 12.9 2018 er, foruden at være super hårdt, exceptionelt tyndt med blot 0.33mm, samt fuldt cover kompatibelt.

Optimal beskyttende effekt
Med iPad Pro 2018 Screen Protection opnår du en optimal beskyttelse af din skærm og forebygger en meget dyr reparation, hvis uheldet er ude, og du ikke har noget på til at tage de daglige skrammer. Foruden det stødabsorberende Siicate Glass materiale, er iPad Pro 2018 Screen Protection smudsafvisende, hvorfor du kommer de fedtede fingre til livs.

Hvordan monterer jeg mit iPad Pro 2018 Screen Protection?

iPad Pro 2018 Screen Protection monteres super nemt og hurtigt på følgende måde:

1. Rens skærmen på din iPad iPad Pro 12.9 2018 med renseservietten.
2. Brug derefter fiberkluden til at tørre skærmen af, så den er helt klar og fri for snavs og væskerester.
3. Brug nu klistermærket til at fjerne små støvkorn, der måtte være tilbage.
– Bemærk! Det er vigtigt, at du er omhyggelig med at fjerne støvkorn og rester fra skærmen, så dette ikke hæmmer effektiviteten af produktet.
4. Fjern det beskyttende film fra dit iPad Pro 2018 Screen Protection og placer forsigtigt skærmbeskyttelsen ned over din iPad Pro 12.9 2018 og udjævn skærmbeskyttelsen fra midten og ud mod kanterne. Eventuelle overskydende luftbobler vil enten forsvinde af sig selv senere, eller du vil kunne klemme dem ud, såfremt der ikke er støvkorn under skærmbeskyttelsen.
6. Du har nu monteret dit iPad Pro 2018 Screen Protection!

Vi anbefaler, at du lader skærmbeskyttelsen hærde i 24 timer, uden cover på, inden du tager det i brug for den bedste effekt. Dette iPad Pro 2018 Screen Protection er perfekt til dig, der ønsker pålidelig beskyttelse uden at gå på kompromis med designet. Coveret er fremstillet i høj kvalitet materiale, der tilbyder optimal beskyttelse mod slag, stød og ridser, så din enhed forbliver som ny. Det elegante design bevarer enhedens originale udseende, mens de præcise udskæringer sikrer nem adgang til alle knapper og porte. Dette iPad Pro 2018 Screen Protection er perfekt til dig, der ønsker pålidelig beskyttelse uden at gå på kompromis med designet. Coveret er fremstillet i høj kvalitet materiale, der tilbyder optimal beskyttelse mod slag, stød og ridser, så din enhed forbliver som ny. Det elegante design bevarer enhedens originale udseende, mens de præcise udskæringer sikrer nem adgang til alle knapper og porte.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Farve

Mørkeblå

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may write a review.