Indkøbskurv

No products in the cart.

iPhone 6s 360 beskyttelsescover Sort

Formstøbt til iPhone 6S
Letvægtscover i PET (ekstra hårdt plastik)
Nem på- og afmontering
Perfekt til Håndværkeren
Farve: Sort
Kompatibel med Magsafe & trådløs opladning

Beskrivelse

iPhone 6s 360 beskyttelsescover Sort

iPhone 6s 360 beskyttelsescover Sort er det bedste smartphonecover til dig som har behov for den ekstreme beskyttelse på markedet og helt uden at bekymre sig om at eventuelt ødelægge mobiltelefonens nuværende udseende. Med et 360 smartphonecover får du, præcis som det lyder, 360 graders værn omkring hele din iPhone 6S.

Med en helt ekstrem beskyttende funktion kan du være sten sikker på at din iPhone 6S ikke bliver ridset, får skrammer eller bliver smadret. Beskyttelsescoveret fås i smukke Sort farver og dermed kommer du ikke til at give slip på din iPhone 6S’s oprindelige form. Så forkæl dig selv med iPhone 6s 360 beskyttelsescover Sort og få den ypperste oplevelse indenfor for geniale beskyttelse og slip for telefonregninger som er dyre. Vi kender alle den trælse fornemmelse af få en ridse eller mærker i telefonens skærm eller hjørnerne har fået grimme mærker.

Det er en sur følelse, men det behøver du ikke at bekymre dig om med præcis dette beskyttelsescover. iPhone 6s 360 beskyttelsescover Sort vejer faktisk næsten ingenting og er ikke fyldig på din mobiltelefon, så det er derfor det ekstreme valg, når du er på udkig efter et godt mobilcover. med en kombinations af disse to farver får du et pænt udseende, som giver dig maksimal oplevelse.

Kombiner dette 360 cover med:

Kombiner dit iPhone 6s 360 beskyttelsescover Sort med noget funktionelt tilbehør såsom et nyt kabel eller ekstra oplader til farten eller en smart mobilholder til bilen? Mulighederne er mange, og vi har skarpe priser på det hele. Se vores seneste udvalg i tilbehør til din SmartPhone!

Kabler
Opladere
Mobilholdere
Powerbanks Dette iPhone 6s 360 beskyttelsescover Sort er perfekt til dig, der ønsker pålidelig beskyttelse uden at gå på kompromis med designet. Coveret er fremstillet i høj kvalitet materiale, der tilbyder optimal beskyttelse mod slag, stød og ridser, så din enhed forbliver som ny. Det elegante design bevarer enhedens originale udseende, mens de præcise udskæringer sikrer nem adgang til alle knapper og porte. Dette iPhone 6s 360 beskyttelsescover Sort er perfekt til dig, der ønsker pålidelig beskyttelse uden at gå på kompromis med designet. Coveret er fremstillet i høj kvalitet materiale, der tilbyder optimal beskyttelse mod slag, stød og ridser, så din enhed forbliver som ny. Det elegante design bevarer enhedens originale udseende, mens de præcise udskæringer sikrer nem adgang til alle knapper og porte.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Farve

Mørkeblå

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may write a review.