Indkøbskurv

No products in the cart.

iPhone X 360 beskyttelsescover Sort

Formstøbt til iPhone X
Letvægtscover i PET (ekstra hårdt plastik)
Nem på- og afmontering
Perfekt til Håndværkeren
Farve: Sort||Sort/Rød

Beskrivelse

iPhone X 360 beskyttelsescover Sort

Her ser du et iPhone X 360 beskyttelsescover Sort, der er specialdesignet efter telefonens unikke detaljer, og det er samtidigt et let og elegant mobilbeskyttende cover, som sikrer dig en maksimal forebyggende beskyttelse af telefonen. iPhone X 360 beskyttelsescover Sort er en del af vores Perfect fit kollektion, hvor vi har fokuseret ekstra meget på den bedste hårde plastik konstruktion med solid pasform og en total kvalitet hele vejen rundt. Dette iPhone X 360 beskyttelsescover Sort er et moderne og holdbart telefonbeskyttelse i 360 graders design, der beskytter totalt rundt om telefonen. Det vil sige, at din iPhone både er dækket på forside, bagsiden og på 4 fire sider for den rette forebyggende beskyttelse!

Med iPhone X 360 beskyttelsescover Sort er ridser og slag, skrammer, flænger og meget andet, der forekommer ved daglig brug, ikke noget, du skal bekymre dig om længere. Dette 360 cover beskyttelse er tilgængelig i en fed mix farve, der giver et mystisk og spændende udtryk til din model. iPhone X 360 beskyttelsescover Sort vejer derudovernærmest ingenting , og på trods af dets ultra tynde look, så er det meget stærkt! iPhone X 360 beskyttelsescover Sort er udviklet præcis til dig der ønsker ultimativ beskyttelse og som bevarer din telefons oprindelige struktur og design.

Det kan være super besværligt at finde frem til et cover, som faktisk gør lige præcis dette, men her har du det. Med iPhone X 360 beskyttelsescover Sort beholder du den smukke linje og forbliver anonym og så kan du samtidig undgå at bekymre dig om skrammer og slag, som i sidste ende kan ende med dyre telefonregninger. Dette iPhone X 360 beskyttelsescover Sort er perfekt til dig, der ønsker pålidelig beskyttelse uden at gå på kompromis med designet. Coveret er fremstillet i høj kvalitet materiale, der tilbyder optimal beskyttelse mod slag, stød og ridser, så din enhed forbliver som ny. Det elegante design bevarer enhedens originale udseende, mens de præcise udskæringer sikrer nem adgang til alle knapper og porte. Dette iPhone X 360 beskyttelsescover Sort er perfekt til dig, der ønsker pålidelig beskyttelse uden at gå på kompromis med designet. Coveret er fremstillet i høj kvalitet materiale, der tilbyder optimal beskyttelse mod slag, stød og ridser, så din enhed forbliver som ny. Det elegante design bevarer enhedens originale udseende, mens de præcise udskæringer sikrer nem adgang til alle knapper og porte.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Farve

Mørkeblå

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may write a review.