Indkøbskurv

No products in the cart.

OnePlus 7T Flipcover

✓ Formstøbt til OnePlus 7T
✓ PU læder – AA-kvalitet, elegant og stilrent
✓ Fuld beskyttelse hele vejen rundt
✓ Passer Perfekt med skærmbeskyttelse
✓ Indbygget kortholder!
Kompatibel med trådløs opladning

Beskrivelse

OnePlus 7T Flipcover

Et telefoncoversom dette er mere end blot et telefon cover, hvilket er tydeligt med OnePlus 7T Flipcover. Se blot hvordan dette flipcover er en type, som går op i detaljerne. I dets stilfulde design, har vi lavet et flipcover man ikke går fejl af, passer som fod i hose i samspil med din OnePlus 7T. Med brugeren for øje er OnePlus 7T Flipcover lavet i et lækkert PU-læder og et klassisk design. Dette flip covertil OnePlus 7T er uden tvivl underspillet luksusi sin reneste form. OnePlus 7T Flipcover er lavet i det minimalistiske design, du ved fungerer, hvorfor det passer til enhver begivenhed med stor lykke.

Når begår dig med OnePlus 7T Flipcover i hånden, er det tydeligt, hvordan kvaliteten skinner igennem. Vis stolt din telefon frem med PU-læderet og det sublime design. Dette OnePlus 7T Flipcover bliver nemt en forlængelse af din mobil, og du vil helt klart nyde godt af fordelene og kvaliteten ved coveretlænge fremadrettet. Glem ikke den sjove indbyggede kortholder funktion i OnePlus 7T Flipcover, som bevirker , at du kan gøre brug af coveret som tegnebog , når nu du kan opbevarer kortene. Den indbyggede kortholder vil i de fleste tilfælde kunne huse op til hele ti kort, så du har mulighed for samtlige kort fra tegnebogen med dig , når du er ude og ikke spekulerer på om du har husket tegnebogen.

Vælg OnePlus 7T Flipcover, i så fald du ønsker en praktisk og robust løsning til at beskytte din mobil med en ekstra lille bonus¨i form af den indbyggede kortholder. Klassisk design i tidløs stil med komplet beskyttelse og komplet kompatibilitet med skærmbeskyttelse er din garant for en solid fordel med et flip cover

Kombiner med

Dette OnePlus 7T Flipcover er oplagt at kombinere med ekstra tilbehør, du kan bruge i din dagligdag i stærk kvalitet. Her er det oplagt at vælge skærmbeskyttelse, da vores flipcovers er fuldt kompatible med både 2.5D og Full Screen skærmbeskyttelse. Ligeledes finder du også tilbehør såsom kabler, opladere og mobilholdere i solid kvalitet til en skarp pris!

Skærmbeskyttelse
Kabler
Opladere
Powerbanks Dette OnePlus 7T Flipcover er perfekt til dig, der ønsker pålidelig beskyttelse uden at gå på kompromis med designet. Coveret er fremstillet i høj kvalitet materiale, der tilbyder optimal beskyttelse mod slag, stød og ridser, så din enhed forbliver som ny. Det elegante design bevarer enhedens originale udseende, mens de præcise udskæringer sikrer nem adgang til alle knapper og porte. Dette OnePlus 7T Flipcover er perfekt til dig, der ønsker pålidelig beskyttelse uden at gå på kompromis med designet. Coveret er fremstillet i høj kvalitet materiale, der tilbyder optimal beskyttelse mod slag, stød og ridser, så din enhed forbliver som ny. Det elegante design bevarer enhedens originale udseende, mens de præcise udskæringer sikrer nem adgang til alle knapper og porte.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Farve

Mørkeblå

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may write a review.