Indkøbskurv

No products in the cart.

OnePlus 8 Pro Perfect Cover Sølv

Formstøbt til OnePlus 8 pro
0.3mm Silicate Glass front
✓ 0.7mm Extreme Silicate Glass bagside
Øget styrke på 200% front + 800% bag
Kompatibel med fingeraflæser
Kompatibel med trådløs opladning

Beskrivelse

OnePlus 8 Pro Perfect Cover Sølv

OnePlus 8 Pro Perfect Cover Sølv er smartphone coveret for dig, hvis du kigger efter et stilrent design og 360 graders protektion af din smartphone. Smartphone coveret kommer i et sortiment af farver med kæmpe mulighed for at kunne redigere din OnePlus 8 pro med en smuk farve i rammen, så er Sølv ikke dig, er det ikke et problem. Mobilcoverets 2 paneler holdes sammen af kraftige magneter, som ikke ændre mobilens signalstyrke. Telefon coverets forside og bagside er fremstillet af Silicate Glass, hvorpå den har tilføjet fronten med 200 % mere kraft og bagpanelet op til 800 % mere beskyttende evne.

Beskyttelsescoveret er lavet specifikt til OnePlus 8 pro, så du vil se at coveret passer uden problemer til mobilen, hvilket gør det nemt for dig at indføre, men samtidig pålægger dig den perfekte brugerfornøjelse. Et OnePlus 8 Pro Perfect Cover Sølv er den eneste korrekte metode, hvorpå du kan påføre din OnePlus 8 pro den geniale beskyttelse samtidig med at du ikke fjerner din OnePlus 8 pro elegante design. Så drop at kigge mere efter det mest beskyttende beskyttelsescover til din OnePlus 8 pro. Det er præcis lige foran dig!

Om Perfect Covers

Vores Perfect Covers er speciallavede til hver model og foretrækkes af mange grundet det stilrene og unikke design. OnePlus 8 Pro Perfect Cover Sølv er lavet af glas, hvorfor det ikke tåler ekstreme faldskader og slag på hårde overflader. Coveret har til formål at se godt ud på din telefon og samtidigt yde en beskyttende effekt omkring din hardware imod hverdagens ridser og skrammer. Er du håndværker, anbefales et TPU cover kombineret med Skærmbeskyttelse for den stærkeste effekt.

Kombiner dette med:

Kombiner dit OnePlus 8 Pro Perfect Cover Sølv med noget funktionelt tilbehør såsom et nyt kabel eller ekstra oplader til farten eller en smart mobilholder til bilen? Mulighederne er mange, og vi har skarpe priser på det hele. Se vores seneste udvalg i tilbehør til din SmartPhone!

Kabler
Opladere
Mobilholdere
Powerbanks Dette OnePlus 8 Pro Perfect Cover Sølv er perfekt til dig, der ønsker pålidelig beskyttelse uden at gå på kompromis med designet. Coveret er fremstillet i høj kvalitet materiale, der tilbyder optimal beskyttelse mod slag, stød og ridser, så din enhed forbliver som ny. Det elegante design bevarer enhedens originale udseende, mens de præcise udskæringer sikrer nem adgang til alle knapper og porte. Dette OnePlus 8 Pro Perfect Cover Sølv er perfekt til dig, der ønsker pålidelig beskyttelse uden at gå på kompromis med designet. Coveret er fremstillet i høj kvalitet materiale, der tilbyder optimal beskyttelse mod slag, stød og ridser, så din enhed forbliver som ny. Det elegante design bevarer enhedens originale udseende, mens de præcise udskæringer sikrer nem adgang til alle knapper og porte.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Farve

Mørkeblå

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may write a review.