Indkøbskurv

Du har ingen produkter i kurven.

Samsung S20 Ultra Bumper Cover Sort

149,25 Kr.

Formstøbt til perfect fit
Gennemsigtig akrylbagside
Stødabsorberende design
Farve: Sort
Kompatibel med Magsafe & trådløs opladning

Tilgængelig på restordre

Ikon for ønskeliste Tilføj ønskelisteTilføj ønskeliste

Beskrivelse

Samsung S20 Ultra Bumper Cover Sort

Samsung S20 Ultra Bumper Cover Sort er et af vores med afstand mest populære smartphone covers til Smartphone både til beskyttelse af din smartphone men også til at sammengå med telefonens naturlige kurver. Du behøver ikke at gå på kompromis med design og kvalitet , ved erhvervelse af et bumper cover. Det unikke Samsung S20 Ultra Bumper Cover Sort giver dig meget god beskyttelse og holdbarhed imod stød og slag. De tykke kanter, som omkranser telefonen, tager de fleste tryk, skrammer og andre former for stød, som din telefon dagligt udsættes for.

Samtidigter Samsung S20 Ultra Bumper Cover Sortsamarbejdsvillig med 2.5D skærmbeskyttelse, som ikke er kant-kant, således du får solid holdbarhed af din smartphone, uanset de skarpe eller hårde slag. Det lækre design er produceret med en bagdel bestående af transparent akryl, som bevirker at din smartphone ikke ligner en klods, men kontinuerligt ser elegant ud. På din telefon har du et stilrent og stødabsorberende design, du kan have med dig til enhver lejlighed og flot vise telefonen frem. Gør noget godt for din telefon med dette Samsung S20 Ultra Bumper Cover Sort og kom skrammer og ridser i forkøbet på en smart og effektiv måde med dette Samsung S20 Ultra Bumper Cover Sort.

Når du står med et af vores bumper covers i hånden, vil du mærke elegancen og dets unikke design, og du vil ikke gå tilbage til de gamle modeller. Leder du efter et cover til din mobil i skarp kvalitet og pris, er det et Samsung S20 Ultra Bumper Cover Sort fra os, du skal skal bestille. Vi har presset citronen til det yderste med at fremstille et bumper cover, der virkelig har stil og klasse, og som er kompatibelt med 2.5D skærmbeskyttelse, og det får du med dit Samsung S20 Ultra Bumper Cover Sort.

Kombiner dette med:

Kombiner dit Samsung S20 Ultra Bumper Cover Sort med noget funktionelt tilbehør såsom et nyt kabel eller ekstra oplader til farten eller en smart mobilholder til bilen? Mulighederne er mange, og vi har skarpe priser på det hele. Se vores seneste udvalg i tilbehør til din SmartPhone!

Kabler
Opladere
Mobilholdere
Powerbanks

Yderligere information

Farve

Sort

Cover kompatibilitet

Brand

NORTAGG

Color

Sort

Color

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.