Indkøbskurv

No products in the cart.

Magnet Telefon Holder til Bilen

Nem montering i bilen
Flot farve i Sort
Fremstillet i Aluminium
Stabil & sikker holder

Beskrivelse

Magnet Telefon Holder til Bilen

Magnet Telefon Holder til Bilen er en meget funktionel tilføjelse til dit setup i din bil . Køb denne smarte mobilholder til din smartphone og dens magnetiske teknologi, der sikrer nem håndtering ved stillestand og stabilitet ved kørsel. Magnet Telefon Holder til Bilen er super populært grundet det flotte design i den skinnende farve Sort og lette materiale i Aluminium.

Et stærkt produkt
Magnet Telefon Holder til Bilen er en stærk løsning som mobilholder, da den fylder så utroligt lidt. Det solide materiale i Aluminium sørger for en lang holdbarhed og stabil kørsel, hvorfor det er en meget solid mobilholder, du kan bruge til din smartphone hver dag.


Hvordan monterer jeg Baseus Magnetisk Holder Bil Sort?

Du monterer Baseus Magnetisk Holder Bil Sort nemt således:

1) Gør overfladen på din telefons bagside helt ren for snavs.
2) Tag det medfølgende klistermærke til holderen og placer på din telefons bagside, fastklistret og under dit cover. (bemærk at coveret ikke må være ekstremt tykt)
3) Monter Baseus Magnetisk Holder Bil Sort som anført på emballagen. Tit enten i luftudtaget eller på kontrolpanelet ovenover.
4) Placer din telefon på holderen, hvorledes den holdes på via magneterne. Dette Magnet Telefon Holder til Bilen er perfekt til dig, der ønsker pålidelig beskyttelse uden at gå på kompromis med designet. Coveret er fremstillet i høj kvalitet materiale, der tilbyder optimal beskyttelse mod slag, stød og ridser, så din enhed forbliver som ny. Det elegante design bevarer enhedens originale udseende, mens de præcise udskæringer sikrer nem adgang til alle knapper og porte. Dette Magnet Telefon Holder til Bilen er perfekt til dig, der ønsker pålidelig beskyttelse uden at gå på kompromis med designet. Coveret er fremstillet i høj kvalitet materiale, der tilbyder optimal beskyttelse mod slag, stød og ridser, så din enhed forbliver som ny. Det elegante design bevarer enhedens originale udseende, mens de præcise udskæringer sikrer nem adgang til alle knapper og porte.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Farve

Mørkeblå

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may write a review.