Indkøbskurv

No products in the cart.

Samsung Note 10 Plus Perfect cover Sort

Formstøbt til Samsung Note 10 plus
0.3mm Silicate Glass front
0.7mm Extreme Silicate Glass bagside
Øget styrke på 200% front + 800% bag
Kompatibel med trådløs opladning
– Tjek kompatibilitet med fingeraflæser*

Beskrivelse

Samsung Note 10 Plus Perfect cover Sort

Samsung Note 10 Plus Perfect cover Sort er et flot beskyttelsescover, som er formstøbt efter smartphonen. Coveret er med sin beskedne størrelse et cover, som beskytter 360 grader rundt på din telefon uden den gør din Samsung stor og klodset. beskyttelsescoveret er produceret i Silicate Glass, som er et gennemsigtigt panel og derved kan du nyde mobilens oprindelige arkitektur og stadig beskytte din telefon.

Om funktionaliteten
Silicate glasset, som er påført på bagsiden og fronten af telefoncoveret giver hermed din front op til 200 % mere dækkelse end hvad du finder på standard skærmbeskyttelse og bagsiden op til hele 800 % mere i beskyttende evne. Bemærk . Dette beskyttelsescover er ikke altid kompatibelt med in-screen fingeraflæseren, grundet Samsungs høje sikkerhed og begrænsede hardware. Vi anbefaler ansigtsgenkendelse. Når mobilcoveret er installeret , anbefaler vi, at du i telefonens indstillinger øger skærmens sensitivitet for forbedret funktionalitet.

Smart design med personlighed
Samsung Note 10 Plus Perfect cover Sort er din måde at style din telefon med en smuke farve men ikke mindst også beskytter den mod slag, skrammer og ridser 360 grader rundt på din mobil. Beskyttelsescover fås i et væld af farver og vi har derfor helt sikkert den rigtige farve til dig. smartphone coveret er bestående af to dele som lukkes sammen og bevares sammen ved brug af kraftige magneter om mobilen. Magneterne vender ikke mod din Samsung Note 10 plus, så den ikke kommer til at påvirke din Samsung Note 10 plus’s signalstyrke.

Om Perfect Covers

Vores Perfect Covers er speciallavede til hver model og foretrækkes af mange grundet det stilrene og unikke design. Samsung Note 10 Plus Perfect cover Sort er lavet af glas, hvorfor det ikke tåler ekstreme faldskader og slag på hårde overflader. Coveret har til formål at se godt ud på din telefon og samtidigt yde en beskyttende effekt omkring din hardware imod hverdagens ridser og skrammer. Er du håndværker, anbefales et TPU cover kombineret med Skærmbeskyttelse for den stærkeste effekt.

Kombiner dette med:

Kombiner dit Samsung Note 10 Plus Perfect cover Sort med noget funktionelt tilbehør såsom et nyt kabel eller ekstra oplader til farten eller en smart mobilholder til bilen? Mulighederne er mange, og vi har skarpe priser på det hele. Se vores seneste udvalg i tilbehør til din SmartPhone!

Kabler
Opladere
Mobilholdere
Powerbanks Dette Samsung Note 10 Plus Perfect cover Sort er perfekt til dig, der ønsker pålidelig beskyttelse uden at gå på kompromis med designet. Coveret er fremstillet i høj kvalitet materiale, der tilbyder optimal beskyttelse mod slag, stød og ridser, så din enhed forbliver som ny. Det elegante design bevarer enhedens originale udseende, mens de præcise udskæringer sikrer nem adgang til alle knapper og porte. Dette Samsung Note 10 Plus Perfect cover Sort er perfekt til dig, der ønsker pålidelig beskyttelse uden at gå på kompromis med designet. Coveret er fremstillet i høj kvalitet materiale, der tilbyder optimal beskyttelse mod slag, stød og ridser, så din enhed forbliver som ny. Det elegante design bevarer enhedens originale udseende, mens de præcise udskæringer sikrer nem adgang til alle knapper og porte.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Farve

Mørkeblå

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may write a review.