Indkøbskurv

No products in the cart.

Samsung S10 Perfect Cover Sort

Formstøbt til Samsung S10 plus
0.3mm Silicate Glass front
0.7mm Extreme Silicate Glass bagside
Øget styrke på 200% front + 800% bag
Kompatibel med trådløs opladning
– Tjek kompatibilitet med fingeraflæser*

Beskrivelse

Samsung S10 Perfect Cover Sort

Samsung S10 Perfect Cover Sort er et fantastisk mobilcover, som er lavet lige præcists til din Samsung S10 plus. Coveret dækker 360 grader rundt om din mobil uden frygt for, at den gør din Samsung kæmpe og i høj grad kluntet. Samsung S10 Perfect Cover Sort er bygget i materialet Silicate Glass, derer et krystal klart panel, og derfor kan du glæde dig over mobiltelefonens originale arkitektur og stadig beskytte din mobiltelefon. Silicate glasset, som er lagt på bagsiden og fronten af smartphone coveret giver nemlig din front op til 200% mere beskyttende evne, kontra hvad du kan se ved den mest gængse screenprotection og bagsiden op til hele 800% mere i beskyttende evne. Bemærk .

Om funktionaliteten
Dette mobilcover er ikke altid funktionelt med in-screen fingeraflæseren, som følge af Samsungs høje sikkerhed og begrænsede hardware. Vi anbefaler ansigtsgenkendelse. Når mobilcoveret er monteret , anbefaler vi, at du i telefonens indstillinger øger skærmens sensitivitet for forbedret funktionalitet.

Smart design med magnetisk lukning
etuiet er bestående af to dele som lukkes sammen og gennem kraftige magneter rundt omtelefonen. Magneterne pejer ikke mod din Samsung S10 plus, så den ikke kommer til at influere din Samsung S10 plus’s signalstyrke. Hvis du er på jagt efter den ultimative måde, hvorledes du kan forebygge skaderne af din værdifulde Samsung S10 plus, så skal du ikke at søge længere. Med et Perfect Cover i Sort||Blå||Rød||Guld||Sølv, der passer nøjagtig til Samsung, får du den bedste beskyttelse, så du kan tage det helt roligt, når du taber din Samsung S10 plus.

Om Perfect Covers

Vores Perfect Covers er speciallavede til hver model og foretrækkes af mange grundet det stilrene og unikke design. Samsung S10 Perfect Cover Sort er lavet af glas, hvorfor det ikke tåler ekstreme faldskader og slag på hårde overflader. Coveret har til formål at se godt ud på din telefon og samtidigt yde en beskyttende effekt omkring din hardware imod hverdagens ridser og skrammer. Er du håndværker, anbefales et TPU cover kombineret med Skærmbeskyttelse for den stærkeste effekt.

Kombiner dette med:

Kombiner dit Samsung S10 Perfect Cover Sort med noget funktionelt tilbehør såsom et nyt kabel eller ekstra oplader til farten eller en smart mobilholder til bilen? Mulighederne er mange, og vi har skarpe priser på det hele. Se vores seneste udvalg i tilbehør til din SmartPhone!

Kabler
Opladere
Mobilholdere
Powerbanks Dette Samsung S10 Perfect Cover Sort er perfekt til dig, der ønsker pålidelig beskyttelse uden at gå på kompromis med designet. Coveret er fremstillet i høj kvalitet materiale, der tilbyder optimal beskyttelse mod slag, stød og ridser, så din enhed forbliver som ny. Det elegante design bevarer enhedens originale udseende, mens de præcise udskæringer sikrer nem adgang til alle knapper og porte. Dette Samsung S10 Perfect Cover Sort er perfekt til dig, der ønsker pålidelig beskyttelse uden at gå på kompromis med designet. Coveret er fremstillet i høj kvalitet materiale, der tilbyder optimal beskyttelse mod slag, stød og ridser, så din enhed forbliver som ny. Det elegante design bevarer enhedens originale udseende, mens de præcise udskæringer sikrer nem adgang til alle knapper og porte.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Farve

Mørkeblå

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may write a review.