Indkøbskurv

No products in the cart.

Samsung S10e Perfect Cover Sølv

Formstøbt til Samsung S10e
0.3mm Silicate Glass front
0.7mm Extreme Silicate Glass bagside
Øget styrke på 200% front + 800% bag
Kompatibel med trådløs opladning
– Tjek kompatibilitet med fingeraflæser*

Beskrivelse

Samsung S10e Perfect Cover Sølv

Samsung S10e Perfect Cover Sølv er et fantastisk mobilcover, der er lavet lige præcists til din Samsung S10e. Coveret dækker 360 grader rundt om din mobil uden frygt for, at detgør din Samsung gigantisk og i høj grad klumret. Samsung S10e Perfect Cover Sølv er bygget i materialet Silicate Glass, som er et transparent panel, og dermed kan du være tilfreds med mobiltelefonens originale design og stadig beskytte din mobil. Silicate glasset, som er påført på forsiden og bagsiden af smartphone coveret giver nemlig din front op til 200% mere dækkelse, kontra hvad du finder på den mest gængse skærmbeskyttelse og bagpanelet op til hele 800% mere i beskyttende evne. Bemærk .

Om funktionaliteten
Dette telefoncover er ikke altid kompatibelt med in-screen fingeraflæseren, grundet Samsungs høje sikkerhed og mindre gode hardware. Vores anbefaling er ansigtsgenkendelse. Når mobilcoveret er installeret , anbefaler vi, at du i telefonens indstillinger øger skærmens sensitivitet for forbedret funktionalitet.

Smart design med magnetisk lukning
telefoncoveret er kombineret af to komponenter som lukkes sammen og gennem kraftige magneter omkringtelefonen. Magneterne vender ikke mod din Samsung S10e, så den ikke kommer til at påvirke din Samsung S10e’s signalstyrke. Hvis du leder efter den bedste måde, hvorpå du kan forebygge skaderne af din fantastiske Samsung S10e, så skal du ikke at søge længere. Med et Perfect Cover i Sort||Blå||Rød||Guld||Sølv, der passer nøjagtig til Samsung, får du den optimale beskyttelse, så du kan tage det helt roligt, hvisdu taber din Samsung S10e.

Om Perfect Covers

Vores Perfect Covers er speciallavede til hver model og foretrækkes af mange grundet det stilrene og unikke design. Samsung S10e Perfect Cover Sølv er lavet af glas, hvorfor det ikke tåler ekstreme faldskader og slag på hårde overflader. Coveret har til formål at se godt ud på din telefon og samtidigt yde en beskyttende effekt omkring din hardware imod hverdagens ridser og skrammer. Er du håndværker, anbefales et TPU cover kombineret med Skærmbeskyttelse for den stærkeste effekt.

Kombiner dette med:

Kombiner dit Samsung S10e Perfect Cover Sølv med noget funktionelt tilbehør såsom et nyt kabel eller ekstra oplader til farten eller en smart mobilholder til bilen? Mulighederne er mange, og vi har skarpe priser på det hele. Se vores seneste udvalg i tilbehør til din SmartPhone!

Kabler
Opladere
Mobilholdere
Powerbanks Dette Samsung S10e Perfect Cover Sølv er perfekt til dig, der ønsker pålidelig beskyttelse uden at gå på kompromis med designet. Coveret er fremstillet i høj kvalitet materiale, der tilbyder optimal beskyttelse mod slag, stød og ridser, så din enhed forbliver som ny. Det elegante design bevarer enhedens originale udseende, mens de præcise udskæringer sikrer nem adgang til alle knapper og porte. Dette Samsung S10e Perfect Cover Sølv er perfekt til dig, der ønsker pålidelig beskyttelse uden at gå på kompromis med designet. Coveret er fremstillet i høj kvalitet materiale, der tilbyder optimal beskyttelse mod slag, stød og ridser, så din enhed forbliver som ny. Det elegante design bevarer enhedens originale udseende, mens de præcise udskæringer sikrer nem adgang til alle knapper og porte.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Farve

Mørkeblå

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may write a review.