Indkøbskurv

Du har ingen produkter i kurven.

Apple USB-C Oplader

229,00 Kr.303,00 Kr.

Ønsker du en USB-C oplader der hurtigt og effektivt oplader din Apple enhed? Så er denne kompatible lader lige noget for dig!

  • Original kvalitet
  • USB-C
  • 18W
Ikon for ønskeliste Tilføj ønskelisteTilføj ønskeliste

Beskrivelse

Apple USB-C Oplader

USB-C opladere er blevet mere og mere anvendt herhjemme på markedet til at oplade vores elektroniske enheder. Ønsker du en lynhurtig og stabil opladning til dine Apple produkter? Så kan denne Apple USB-C Oplader være lige det du søger. Opladeren kan benyttes med alle USB-C kompatible enheder, og naturligvis alle iPhones og iPads. Det er altid vigtigt at man ikke går på kompromis med sine opladere. Du ønsker garanteret en hurtig opladning af dine elektroniske enheder, men også en stabil og sikker opladning? Så kan denne USB-C oplader med garanti levere hvad du ønsker.

En hurtig Apple USB-C oplader

Denne USB-C oplader understøtter hurtig opladning. Så har du en kompatibel USB-C enhed, vil du kunne nyde ekstra godt af denne oplader med denne fantastiske funktion. Slut med langsomme opladninger til dine enheder. Du kan inden for ganske kort tid, få opladet dine enheder med denne lynhurtige USB-C oplader. Det er vigtigt at man sørger for at benytte sig af en oplader der giver en stabil, sikker og effektiv opladning. Dette er muligt med denne USB-C oplader. Du får en oplader i en fantastisk kvalitet, der vil kunne forsyne dine kompatible enheder i lang tid fremover.

Kombiner din Apple USB-C oplader med et Apple kabel

Du får denne oplader i det velkendte og stilrene hvide design. Med denne oplader har du mulighed for at kombinere flere forskellige kabler, så længe at den ene ende er USB-C kompatibel. Du kan få kabler der er kompatible med denne Apple USB-C oplader i flere forskellige længder. Så du kan med garanti finde den længde kabel du ønsker, når denne oplader skal forsyne dine enheder med strøm. Så ønsker du en hurtig, effektiv og stabil opladning af dine USB-C kompatible enheder? Så er dette den helt rette oplader at få investeret i.

Yderligere information

Farve

Hvid

Variant

m. originalt MFI lightning til USB-C kabel 2m SPAR 25,-, Uden kabel

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.