Spar op til 80% på over 50.000 varer via nyhedsbrevet!

Bestil inden 15.30 i hverdagen & modtag pakken dagen efter!

Om Prispresseren

Om os

Prispresseren.dk er ejet og drevet af selskabet Internethandel Danmark ApS.

Selve webshoppen har eksisteret siden 2009 og er med årene vokset stødt og roligt. I dag er vi flere, der gør vores bedste for at give vores kunder den bedst mulige købsoplevelse. Vi er en fordelsklub, hvilket betyder at du skal være bruger med et medlemskab for at kunne handle hos os. Det betyder samtidigt at du er garanteret nogle ekstremt lave priser med prismatch. Med henblik på altid at være de billigste på markedet, justerer vi jævnligt vores priser. Antallet af medlemmer er ligeledes med til at sætte priserne. Så med andre ord kan man sige, at vi sammen presser priser helt i bund. Du vil derfor opleve store besparelser på en lang række spændende prdoukter. Det gælder uanset om du vil købe et nyt smart cover til din mobiltelefon eller en ny parfume. Vi glæder os til at byde netop dig velkommen som bruger med et medlemskab her på siden og ser frem til at kunne præsentere dig for nogle fantastiske tilbud. Et medlemsskab koster kun 99 kr. om måneden og som en varm velkomst får du en gratis prøveperiode på hele 7 dage. Efter din gratis prøveperiode fortsætter dit medlemsskab som et løbende abonnement og kan opsiges når som helst. Som bruger med et medlemskab får du derfor muligheden for at spare mange penge hver gang du handler hos os. Vores priser er nemlig presset helt i bund.

Vi gør en ære i at tilbyde den optimale kundeservice og forsøger hele tiden at dygtiggøre os for at kunne hjælpe vores kunder bedst muligt.

Hvis du har brug for at, komme i kontakt med os kan det ske via mail eller telefon. 

Du kan kontakte os på tlf.: + 45 31 125 126 mellem 11:00 og 12:30 tirsdag til fredag eller på mail info@prispresseren.dk.