Indkøbskurv

Du har ingen produkter i kurven.

Tailormade – Skjorte pink

99,00 Kr.

Dette er en meget klassisk og elegant skjorte i pink, som gør det godt med et par sorte bukser til kontoret eller til fest!

♦ Dansk Design
♦ Modernfit
♦ Vendbar handcuff knap
♦ Kan isættes manchet-knapper
♦ Bomuld 100%
♦ God til kontoret og fest!

Ikon for ønskeliste Tilføj ønskelisteTilføj ønskeliste
Usp'er
Betalingsikoner

Beskrivelse

Tailormade – Skjorte Pink

Det her er en ultra lækker pink skjorte fra BalderClothes, der står vanvittigt skarpt. Den sommeragtige pink farve giver den et friskt og luftigt look, som gør den særligt indbydende til en sommerfest eller en tur med ferien, hvor der godt må være lidt lækkert tøj til et restaurantbesøg. Skjorten er skræddersyet af vores sublime skrædder og fremstillet i 100% bomuld. Pasformen er i modernfit, som sidder lækkert til alle de rigtige steder på overkroppen. Skjorten er udstyret med dual knapper, og vendbar hand cuff knap efter behov, så du kan sætte manchetknapper i. Denne pink skjorte udstråler så meget mand og stil, at den vil pryde enhver mands skuldre med stor elegance. De sorte knapper giver den ekstra kant og et skarpt finish. Den er en virkelig lækker skjorte i ekstremt høj kvalitet, hvis lige ikke findes til denne særlige pris. Prøv denne stilede skjorte, og få en unik skjorte, der bare sidder fantastisk. Den er i sit materiale super åndbar, så du hele tiden står knivskarpt, og har en behagelig følelse hele dagen og aftenen igennem.  

Pink skjorte i dansk design

Kan du bære det? Denne pink skjorte fra Balderclothes kræver sin mand. Selvom man er bange for det, så er det overraskende, hvor mange mænd, der rent faktisk kan bære en pink skjorte som dette. Det kræver at du har det rette tilbehør, så skjorten får lov at stå for sig selv. Her kan et par neutrale bukser gøre sig gældende, eller et neutralt slips i f.eks. sort. Dette skaber ro for øjet, men giver samtidig det ønskede liv. Den farverige skjorte kan bruges både uden med med jakke, så der er rig mulighed for at lave de rette kombinationsmuligheder. Denne fantastiske skjorte er en del af vores Tailormade kollektion, og materialet er 100% bomuld. Den kan købes i farven pink med sorte knapper.  

Produktspecifikationer:

Materiale: 100% Bomuld Farve: Pink Tailormade kollektion Tailormade – Skjorte pink er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Tailormade – Skjorte pink: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Tailormade – Skjorte pink: 1. Er Tailormade – Skjorte pink modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Yderligere information

stoerrelse

M, L, XL

Størrelse

L, M, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.