iPhone 7 skærmbeskyttelse Sort

249,00 DKK

Varenummer (SKU): 33 so Kategori:

Bestil med DAO inden 15:30 i hverdagen for 1 dags levering!

1 dags levering

På hverdage

19,- fragt

Fri fragt over 399,-

30 dages ombytning

14 dages fuld returret

Prisgaranti

På over 50.000 produkter

Bestil med DAO inden 15:30 i hverdagen.
Modtag pakken dagen efter!

1 dags levering

På hverdage

19,- fragt

Fri fragt over 399,-

30 dages ombytning

14 dages fuld returret

Prisgaranti

På over 50.000 varer

Sikker & nem betaling

usp kortbetaling

Sikker & nem betaling

usp kortbetaling

Beskrivelse

iPhone 7 PanserGlas Sort – Dækker hele skærmen!
Med iPhone 7 PanserGlas sort undgår man at ridse eller smadre skærmen. Derfor bør du som den heldige ejer af en iPhone 7 få skærmen beskyttet af et af de bedste PanserGlas, før det er for sent!
Med skræmbeskyttelse til din iPhone 7 undgår du ikke blot en ridset skærm og til tider en som er ødelagt, men bedst af alt undgår du, at skulle pakke den flotte telefon in i et cover som gør telefonen uhandy, men også klodset.
Med dit nye PanserGlas til iPhone 7 medfølger alt det, du skal bruge til monteringen af panserglasset.
Pakken indeholder:
1x Apple iPhone 7 PanserGlas sort
1x Mikrofiber klud
1x Renseserviet
Bedste skærmbeskyttelse til iPhone 7
Giv din iPhone 7 den bedste skærmbeskyttelse med vores panserglas fra Panzerscreen. Vi har udviklet markedets tyndeste panserglas, som knapt kan mærkes og efterlader næsten ingen kant langs telefonen. Du bemærker med andre ord nærmest ikke, at glasset er på. Samtidig er det ultra hærdet, så det kan tåle selv meget voldsom belastning uden at give efter. Det er i sandhed et produkt som leverer varen og beskytter din dyrebare iPhone 7 nedenunder.
Panserglasset til iPhone er i ægte, hærdet glas. Panserglasset er fremstillet, så det opnår den bedste stødabsorberende effekt, som beskytter skærmen mod at splintre ved tab. Vores panserglas til iPhone er således meget robust, og kan anbefales til dig, der ønsker at beskytte din iPhone bedst muligt.
Panserglas gør din iPhone ekstra resistent overfor stød, tab og skrammer, samtidig med at det fremstår tyndt og fint, så du nærmest ikke bemærker, at din skærmbeskyttelse, og fortsat kan benytte din smartphone fuldkommen ugeneret. På trods af dette har vores panserglas stor holdbarhed og kan være med til at forlænge din iPhones levetid betydeligt.
Hos Panzerscreen.dk finder du ligeledes beskyttende covers til iPhone – både TPU plastik cover til iPhone 7 og flipcover. Således er du sikret maksimal beskyttelse til din iPhone.
Montering af iPhone 7 PanserGlas
Alt du skal bruge til montering af panserglasset medfølger ved købet. Brug den vedlagte renseserviet til at fjerne alt fedt og skidt fra skærmen. Brug derefter mikrofiberkluden til at tørre skærmen igen, da den skal være helt tør inden montering af panserglasset. Fjern derefter folien fra panserglasset og montér forsigtigt på din iPhone. Sørg for at udskæring til fx Home-knappen og højtaler passer på din iPhone. Tryk derefter nænsomt på skærmen, hvilket påbegynder panserglassets hærdningsporces. Eventuelle luftbobler kan let presses ud mod kanten.
Egenskaber
→ Silicate Glass
→ Fullscreen – edge to edge PanserGlas
→ 0,33mm ultra tyndt
→ Ridse resistent
→ Shock Absorberende
→ Klarhed på 99%
→ Hurtig, nem og boblefri installation
Se hvordan du monterer dit iPhone 7 Panserglas

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Pladsholder
iPhone 7 skærmbeskyttelse Sort
249,00 DKK Tilføj til kurv