Indkøbskurv

Du har ingen produkter i kurven.

Bolig og fritid

Mangler du noget til din bolig eller fritid, så er du kommet til det rette sted. Hos prispresseren har vidt et bredt udvalg af forskellige produkter. Vi har presset prisen helt i bund, så du kan shoppe amok uden dårlig samvittighed. Tjek hele vores sortiment her under.

Alt til bolig og fritid

Skal du bruge noget til du bolig så kan du regne med at vi har det, vores bolig sortiment går i alt fra fnug-ruller, køkkengrej, hårtørrer, legetøj til over 200 andre produkter. Derfor har vi underkategorier til at hjælpe dig med at finde frem til netop de produkter du er på jagt efter.

Har du ikke alt dit køkkenudstyr i orden, så tjek vores store udvalg, vi har alt hvad du skal bruge indenfor køkkengrej. Vi har over 100 forskellige produkter, så hvis mangler noget til dit køkken du ikke vil betale overpris for, så tjek vores udvalg. Vi har også et stort udbud af børne drikkedunke og børne tallerkener, i forskellige typer, så uanset om du er ude efter en noget til en prins eller prinsesse har vi noget til dig.

Leder du efter noget pynt til dit hjem, så har vi et stort udbud af forskellige wallstickers. Så dit eller dit barns værelse kan få noget mere liv. Om det skal være minions eller quotes, må du undersøge vores udvalg for finde ud af.

Står din bil og trænger til en omgang rengøring har vi også en billig løsning til dig. Vi har både almindelige børster og Blaster Brush kombination, med højtrykeffekt så du kan gøre din bil eller andet udendørs rengøring arbejde færdig på ingen tid.

Vi har et bedre udvalg af forskellige køkkengrej og bolig produkter, dette giver mulighed for at finde den perfekte gave. Der er massere mulighed for at et godt tilbud, så du hurtigt kan finde en gave. Du kan også se vores udvalg af gaveæsker.

Står du at skal bruge dit produkt i morgen? Så skal du ikke være bekymret, for bestiller du før 15:30 med DAO, så kan du få leveret dagen efter. Så undgår du at vente på at modtage dit produkt, og kan få gavn af din vare i en fart.

Tag et kig på vores store sortiment, så du kan finde lige præcis det produkt eller den vare som du står og mangler. Hos Prispresseren går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og du finder kun produkter til en fast lav pris. Derudover gør vores dag-til-dag-levering, at du ikke skal vente længe på at modtage dit køb.