ALTID solide priser! NYHED – 24 timers levering | 365 dage om året!

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

PrisPresseren.dk drives af 3M Group ApS

CVR: 41 58 01 35

Adresse: Indkildevej 4D, 9210 Aalborg)

Mail: kontakt(a)prispresseren.dk

Tlf. 71747610

Vi bestræber os på at besvare dine henvendelser hurtigst muligt, dog maksimalt 5 hverdage.

Betaling

PrisPresseren modtager betaling med VISA, VISA Dankort, VISA Electron, Mastercard, Mobile Pay og JCB.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Vi tager ikke kortgebyrer. Ved en uretmæssig indsigelse på en betaling, vil du blive godtgjort vores indsigelsesgebyr af 180 kr. + moms.

Du kan også betale med bankoverførsel. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Du kan også betale med Viabill: https://viabill.dk/forretningsbetingelser/

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Har du allerede en Viabill konto, koster det 39kr. i gebyr hver måned. Vi tager forbehold for trykfejl og prisfejl.

Fragt

Restordre leveres indenfor få dage op til 30 hverdage.

Ved køb for mindst 319,- får du gratis levering ved valg af DAO – Pakkeshop løsning

Ved køb under 319,- tillægges et leveringsgebyr:

DAO-Pakkeshop (2-4 dages levering): 29,00 DKK
DAO-Direkte (2-4 dages levering): 39,00 DKK
GLS-Pakkeshop (1-2 hverdages levering): 59,00 DKK
GLS-Omdeling til erhverv (1-2 hverdages levering): 59,00 DKK
GLS-Omdeling til privat (1-2 hverdages levering): 75,00 DKK
Afhentning på lager (Aalborg): 0,00 DKK

Bemærk, at det desværre ikke er muligt for DAO / GLS at leverer til alle ikke-brofaste øer i Danmark, hvorfor de vil blive leveret til den nærmeste pakkeshop.

Hvis en pakke ikke afhentes indenfor fragtselskabets frist, så indsamles den på fragtselskabets vilkår. En uafhentet pakke returneres ikke til afsender, hvorfor du ved fortrydelse af købet skal afhente pakken i den pågældende pakkeshop og returnere den på normale vilkår. Er en pakke ikke afhentet indenfor den angivne periode, kontakt derfor fragtselskabet. Returneringer til pakkeshops accepteres ikke, og skal ske med omdeling jf. afsnittet om returnering.

Ved valg af DAO Direct leveres din forsendelse i din postkasse hvorved pakken anses som værende leveret. Ved valg af GLS m. omdeling til privat eller erhverv tillader du GLS at benytte Deposit service, hvilket betyder hvis ikke, at du er hjemme, så kan GLS stille og leverer din pakke et passende sted efter deres valg, ved brug af GLS tillader du derved en levering med Deposit service.

Levering til udland

Levering til udland indenfor EU, betales fragt. Levering til udland udenfor EU, herunder Grønland og Færøerne betales fragt.

Fortrydelsesret 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

OBS: Hvis du ønsker at returnere alt andet end elektronik, så har du 365 dages returret, hvor du vil få udbetalt pengene i rabatkoder svarende til prisen og ikke i kontanter.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består købet af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt(a)prispresseren.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten, såsom hvis pakken beskadiges eller ødelægges under transporten.

Vigtigt: Alt returnering bør ske med track and trace. Det er afsenders ansvar at sørge for, at pakken når frem. Returforsendelser må ikke ske med DAO, da DAO ikke leverer til erhverv.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, og du er berettiget ud fra returningsproceduren, vil du blive krediteret. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Ved reklamation refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din returforsendelse.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Varen sendes til:

Indkildevej 4D, 9210 Aalborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Husk at DAO IKKE leverer til erhverv!

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Indkildevej 4D, 9210 Aalborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos 3M Group ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.PrisPresseren.dk er 3M Group ApS

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice(a)prispresseren.dk

Markedsføring

Ved at handle ved os accepterer du, at vi må sende dig emails og sms vedrørende din ordre samt, at vi må sende dig promoveringer, som du til enhver tid kan afmelde dig. Du kan altid kontakte os for at trække dit samtykke tilbage.

Pricerunner købsgaranti

Som medlem på PriceRunner sikres dit køb op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Købsgarantien er gratis for dig som forbruger og gælder for alle køb, når du handler hos os. Købsgarantien gælder for privatpersoner med adresse i Danmark. Hvis en butik ikke påtager sig sit lovbestemte ansvar og løser problemet relateret til et køb inden for 60 dage, træder garantien i kraft. Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem – du skal blot registrere dit køb inden for 60 minutter. At blive medlem hos PriceRunner koster intet og tager kun et par minutter! Få PriceRunner Købsgaranti i dag Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af beskadiget vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som forbruger. Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker Købsgarantien dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. Købsgarantien dækker ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger. Besøg PriceRunner for at se de endelige vilkår samt en liste med kategorier, der ikke er dækket af garantien. Ja tak, send mig til PriceRunner for gratis registrering.

Prismatch

Når du handler ved os til byder vi prismatch, så du altid er sikker på at få den bedste pris! Du kan læse mere om prismatch lige her

Tillæg til erhverv

Alt B2B handel er underlagt særlige vilkår, og vi tilbyder som udgangspunkt ikke nogen form for returret, ombytning eller lignende af købte produkter. 24 måneders reklamationsret vil altid være gældende.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr ”

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

PrisPresseren.dk

Indkildevej 4D

9210 Aalborg

E-mail: kontakt(a)prispresseren.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

Bestilt den:

Modtaget den:

Forbrugerens navn:

Forbrugerens adresse:

Forbrugerens underskrift:

Dato:

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Tvister

Enhver tvist mellem køber og 3M Group ApS skal afgøres ved et hjemting udvalgt af 3M Group ApS.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01.07.2021

Gratis fragt over 399 kr.

Køb for 399 kr og derover for gratis fragt!

Nem 30 dages ombytning

Vi ombytter din vare i de første 30 dage.

Lyn-hurtig levering

24-timers 365 levering på alle lagervarer!

Sikker Ehandel online

Hos os handler du sikkert!

Vis alle resultater