Indkøbskurv

Du har ingen produkter i kurven.

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Infinity Cover Navy Blå

129,00 Kr.

✓ Formstøbt til Samsung S22 Ultra
✓ 360 graders rammebeskyttelse
✓ Smart akryl bagside
✓ Slidstærk TPU ramme
✓ Farve i Mørkeblå
✓ Udskæring til fingeraflæseren

Bestil nu fra fjernlager | 1-14 hverdages levering

Beskrivelse

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Infinity Cover Navy Blå

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Infinity Cover Navy Blå er fabelagtigt og unikt cover til din Samsung S22 Ultra. Dette smarte beskyttelsescover omkranser din telefon på fineste vis med dets komplette rammedesign. Som del af Infinity Covers serien, får du her et super unikt og nyt tilbehør til din Samsung. Brug det hver dag med stor tilfredshed og mærk elegancen fra akryloverfladen på baggrunden og det robuste TPU rammer i skridsikker design.

Om Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Infinity Cover Navy Blå
Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Infinity Cover Navy Blå er et super letvægtscover, som fremhæver det naturlige design på din SmartPhone. Dette beskyttelsescover er fremstilet i flot akryllisk materiale bagtil , som giver det en blank overflade og gennemsigtighed . Rammerne er lavet i pålideligt TPU materiale til skridsikkerhed og slidstyrke i et coverdesign, der er super simpelt at påmontere , om din telefon.

Indeholder allerede skærmbeskyttelse
Med Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Infinity Cover Navy Blå skal du ikke tænke på skærmbeskyttelse. Det er faktisk allerede med. Du får det sublime akrylliske bagpanel samt en forside med skærm beskyttelse i et og samme unikke etui. Derfor har du i Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Infinity Cover Navy Blå et flot og moderne tilbehør, du kan benytte hver eneste dag med stor tilfredshed .

Kombiner dette med:

Kombiner dit Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Infinity Cover Navy Blå med noget funktionelt tilbehør såsom et nyt kabel eller ekstra oplader til farten eller en smart mobilholder til bilen? Mulighederne er mange, og vi har skarpe priser på det hele. Se vores seneste udvalg i tilbehør til din SmartPhone!

Kabler
Opladere
Mobilholdere
Powerbanks

Yderligere information

Vægt 0,067 kg
Brand

NORTAGG

Farve

Mørkeblå

Samsung

Samsung S22 Ultra

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.