Indkøbskurv

Du har ingen produkter i kurven.

Samsung S20 Ultra 360 Beskyttelsescover Sort

179,25 Kr.

Formstøbt til din Samsung S20 ultra
Letvægtscover i PET (ekstra hårdt plastik)
Nem på- og afmontering
Perfekt til Håndværkeren
Farve: Sort
Inkl. Kompatibel 2.5D Skærmbeskyttelse

Tilgængelig på restordre

Ikon for ønskeliste Tilføj ønskelisteTilføj ønskeliste

Beskrivelse

Samsung S20 Ultra 360 Beskyttelsescover Sort

Samsung S20 Ultra 360 Beskyttelsescover Sort er lavet i et PET materiale, som er hårdt og solidt plastik materiale, som giver mobilcoveret et lækkert greb. Og på baggrund af at coveret er smalt men stærkt, så du ikke får dig en enorm klump af en mobiltelefon, når du vil have smartphonecover på. Beskyttelsescoveret er som alle vores covere udviklet akkurat efter din Samsung S20 ultra, så du vil opleve, at den passer som hånd i handske til mobiltelefonen.

Med dette Samsung S20 Ultra 360 Beskyttelsescover Sort får du en enkelt og lækker løsning, som evner ekstrem beskyttelse af din mobiltelefon. Vores Samsung S20 Ultra 360 Beskyttelsescover Sort er designet i Danmark med fokus på at kombinere ekstrem beskyttelse med et anonymt og stilet design. En Samsung S20 ultra er nemlig både en genial, men også usikker mobiltelefon. Eftersom skader på bagside og kanter af mobilen kan være både irriterende og dyre at få ordnet, er et 360 beskyttelsescover en uden tvivl god investering. Det gælder ikke mindst for dig, der gerne vil have mulighed for at tage din Samsung S20 ultra med alle steder og bruge den, som du vil, uden at skulle være bange for skader.

Samsung S20 Ultra 360 Beskyttelsescover Sort er designet og fremstillet med fokus på at være så anonym og smukt som overhovedet muligt. Præcis fordi Samsung S20 ultra er kendetegnet ved minimalistiske og rene former, er vores telefoncover det også. Det sikrer netop en stilet og simpel løsning, som aldrig vil miste sin trend. Hvis designet og stilen også er vigtig for dig, så er vores 360 beskyttelsescoveruden tvivle det bedste cover til dig.

Yderligere information

Farve

Sort

Samsung

Samsung S20 ultra

Cover kompatibilitet

Color

Sort

Color

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.