Kurven
ALTID solide priser! NYHED – 24 timers levering | 365 dage om året!
Powerbank-artikel

Powerbanken er uundværligt mobiltilbehør

Powerbank artikel
Powerbank

Hvad er en powerbank?

Overordnet kan man sige, at en powerbank er et ekstra batteri, som du kan have med “on the go”. Som det fremgår af navnet, så er en powerbank nemlig en ”bank” med strøm. Med en powerbank har du altid mulighed for at lade din telefon op, eller anden digital enhed. Det er især rart, hvis du er meget på farten, og ikke er i nærheden af en stikkontakt. Så skal du ikke tænke på, at din telefon går tør for strøm, når du har en powerbank ved hånden.

Det kan jo ske, at telefonen løber tør for strøm i løbet af dagen, da man bruger den til mange ting – at ringe, tage billeder, tjekke Maps for vejvisning, betale med MobilePay og meget andet. Så længe du har ladet powerbanken op hjemmefra, så har du altid adgang til strøm, når du er på farten. Du finder bare din “back-up” frem – og vupti, så er telefonen ladet op igen.

Nem at have med sig 

En powerbank er virkelig smart og yderst transportabel. De fleste er designet i en lille, kompakt størrelse, så man nemt kan have dem i enten lommen eller tasken. Og det er derfor, at powerbanken er så genial og nem at have med sig – på rejser, festivaller, vandreture. Altså de steder hvor du højst sandsynlig ikke er nær en stikkontakt. Det er præcis derfor, at powerbaks er blevet så populære og dét mobiltilbehør, som er fuldstændig uundværligt. De sørger nemlig for, at du ikke går tør for strøm midt i det hele – uanset hvor du befinder dig.

 

Passer powerbanken til min telefon? 

Uanset hvilken powerbank, som du kigger på, så vil den passe til din telefon. En powerbank er nemlig udstyret med en USB-udgang, så du skal bare have et kabel, som passer til din telefon. Det kan også være, at du skal lade din bluetooth højtaler op, mens du er på strandtur, så du fortsat kan høre musik. Det kan powerbanken også oplade. Du skal bare have det rette kabel til den givne digitale enhed, som du gerne vil kunne oplade. Powerbanken passer, så længde den givne enhed oplades via USB.

Det tekniske – mAh, volt, ampere

En powerbank er dit genopladelige, ekstra batteri, som du kan tage med dig. En powerbank har nemlig oftest strøm til at fylde batteriet op på den givne enhed flere gange. Når du kigger på powerbanks, så kan du se, at der er anvist ”mAh” på modellen. ”mAh” er en målestok for den strømmængde som powerbanken kan lagre. Dette er helt sikker noget, som du skal tage i betragtning, når du vælger powerbank.

Du skal også huske at kigge efter powerbankens output (volt) og input (ampere). Input afgører nemlig, hvor hurtigt powerbanken oplades. Output afgører, hvor hurtigt powerbanken oplader din enhed. 

Hvilken powerbank skal jeg vælge?

Der er rigtig mange powerbanks at vælge imellem. Men hvilken powerbank der er det bedste valg for dig, er umuligt at svare på. Hvor ”stor” en powerbank du skal vælge, afhænger af dit behov og dine præferencer. Vi har et stort udvalg på PrisPresseren, hvor du kan vælge powerbanks med 3000 mAh, 3200 mAh, 5500 mAh, 5600 mAh, 6000 mAh, 8000 mAh, 10.000 mAh, 10.400 mAh og 12.000 mAh. Det giver dig et indblik i, at der er mange powerbanks at vælge imellem med hver deres mængder af strøm.

Lad os sige, at du skal på vandreture i flere dage, så anbefales det at vælge en powerbank med mange mAh. En større powerbank giver dig flere opladninger. Du skal gå efter en mindre model, hvis du kun har brug for flere opladninger inden du kan lade både din enhed og powerbank op via stikkontakten.

Opladning af powerbanken

Du skal selvfølgelig huske at lade din powerbank op, inden den skal kunne lade din enhed op. Du lader din powerbank op med dit laderstik, og når den indikatorlys viser, at den er opladet, så er du “good to go”. Hvor længe din powerbank skal oplade, afhænger af den oplader du bruger og powerbankens størrelse i mAH.

Et uundgåeligt energitab

Når du bruger din powerbank til at oplade den givne enhed, så skal du typisk regne med, at der vil gå 30-40% tabt i opladningen. Eller den gode vinkel: du kan udnytte hele 60-70% af powerbankens kapacitet og overføre denne strøm til den enhed, som du oplader. Med en powerbank er det uundgåeligt, at du vil opleve et energitab – det vil ske uanset, hvilken powerbank du har. 

  

Powerbanks på PrisPresseren

Hos PrisPresseren kan du findet et bredt udvalg af powerbanks – i forskellige designs, farver og størrelser (antal mAh). Vores powerbanks er alle praktiske med god ydeevne og holdbarhed. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ikke ved, hvilken powerbank du skal vælge.

Skriv et svar
Gratis fragt over 399 kr.

Køb for 399 kr og derover for gratis fragt!

Nem 30 dages ombytning

Vi ombytter din vare i de første 30 dage.

Lyn-hurtig levering

24-timers 365 levering på alle lagervarer!

Sikker Ehandel online

Hos os handler du sikkert!

Vis alle resultater