Kurven
ALTID solide priser! NYHED – 24 timers levering | 365 dage om året!
Hunderderleger-optimized

Apple hundelegetøj? Ja da!

hunderderleger optimized

Giv din hund et lækkert nyt Apple hundelegetøj!

I en tid, hvor vi er ved at gå til af at være hjemme hele tiden og ikke kunne gå ud i større forsamlinger, luner det at have menneskets bedste ven ved sin side, hvorfor hundelegetøj er essentielt. Din hund har lige så meget brug for at komme ud i solen, som du har, og derfor skal du sørge for, at den hygger sig, når i træder udenfor døren.

Bidelegetøj hitter for tiden

Der er altid behov for nyt bidelegetøj på trods af det store udvalg på nettet. Meget af det holder nemlig ikke længe, og derfor er de fleste som regel på udkig efter et lidt mere robust stykke legetøj til hunden. På kontoret har vi vores trofaste sibiriske husky. Huskyer er kendt for at være ultra aktive, og til tider hyperaktive med alt, hvad de foretager sig. Apple-formet hundelegetøj var derfor et hit hos huskyen Luna, som endnu ikke har formået at få hul på det stærke gummi.

Apple hundelejetøj – Det nye!

Vores Apple-formede hundelegetøj i henholdsvis hvid, rød og grøn er et solidt stykke hårdt gummi i apple-form. Din hund får derfor meget svært ved sådan lige at få bugt med det i den nærmeste fremtid. Det er et lidt unikt men simpelt stykke legetøj, som fungerer, og det gør lige, hvad det skal; det holder!

grøn apple hundelegetøj
grøn apple hundelegetøj

Skal du give din hund en udfordring?

Ønsker du at udfordre din hund, så prøv vores apple-formede hundelegetøj. Dette legetøj er ideelt til de lidt større hunde, som ofte er voldsomme med deres legetøj, per deres natur. Bestiller du det i dag, kan vi levere det til dig i morgen! (Forudsat du bestiller i hverdagen naturligvis ????)

Skriv et svar
Gratis fragt over 399 kr.

Køb for 399 kr og derover for gratis fragt!

Nem 30 dages ombytning

Vi ombytter din vare i de første 30 dage.

Lyn-hurtig levering

24-timers 365 levering på alle lagervarer!

Sikker Ehandel online

Hos os handler du sikkert!

Vis alle resultater